Hegger en Koch is een bedrijf dat sinds 1992 gespecialiseerd is in het maken van kleding en accessoires op maat en naar wens van de klant. Ingaande op vragen van klanten die werkzaam zijn in de beveiligingsbranche heeft H&K zich de laatste jaren hierbij ook gespecialiseerd in veiligheidskleding en accesoires.

Zo wordt de maatkleding in leder momenteel ook geleverd met kogel- en steekwerende inserts. Buiten dit op maat gemaakte product biedt H&K ook een complete lijn van standaard veiligheidskleding met de daarbij behorende accesoires (security equipment), voor een perfecte persoons- en/of groepsbeveiliging.
De flexibele kogel- en steekwerende panelen die H&K gebruikt zijn afkomstig van Dyneema, Zylon, Twaron, Spectra.
H&K adviseert voor het gebruik van kogel- en steekwerende kleding bijna altijd het product Dyneema afkomstig van DSM Nederland.

Waarom?
Dyneema is een super sterke polyethylene vezel die gemaakt wordt met gebruik van een gepatenteerde gel door middel van een draaiproces. Deze merkwaardige vezel is zeker 15 keer sterker dan staal en wat betreft gewicht, 40 procent sterker dan vergelijkbare competente aramide vezels. Het heeft een hoogwaardige absorbtie en een lange houdbaarheid. Dyneema drijft op water en heeft een sterke weerstand tegen schuren, vocht, ultra violette stralen en chemicalien. Als resultaat daarvan, heeft Dyneema een bijna onbeperkt gebied van toepassingen, waarbij men maximale kracht en beveiliging met minimaal gewicht verkrijgt.

Voor meer informatie omtrent onze ( veiligheids) producten verwijzen wij U graag naar onze info-page, en voor een overzicht van al onze producten heten wij U van harte welkom in onze Web-Shop alwaar U on-line kunt bestellen.
Voor groepen en organisaties zoals politiediensten, securityorganisaties, beveiligingsdiensten en andere profesionele organisaties hanteren wij speciale groothandelsprijzen, neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Natuurlijk bestaat de mogelijkheid om ons atelier/showroom op afspraak te bezoeken, en bij voldoende afname van onze ballistische producten bestaat de mogelijkheid dat een van onze specialisten U bezoekt, zodat deze samen met U, Uw wensen zal bespreken en zorg zal dragen voor een perfect passend product in alle voorkomende omstandigheden.

Hegger & Koch

E: info@heggerenkoch.com
I: www.heggerenkoch.com

T: (+31) (0)45 850 84 94
F: (+31) (0)45 850 83 82